Projectinrichting
met passie

Projectinrichting
met passie

Het inrichten van een kantoor is een belangrijk aspect dat niet alleen invloed heeft op de esthetiek van de werkruimte, maar ook op de productiviteit en het welzijn van medewerkers.

Onze passie is om een op maat gemaakt concept aan te bieden waarin alle elementen voor een optimale werkomgeving zijn meegenomen!

30 jaar ervaring
0

Projectinrichting met VWC

Om uw project vorm te geven volgen we een eigen helder stappenplan. Hierin nemen we al uw wensen mee en komen we met een volledig advies.

# Inventarisatie

In deze stappen gaan we vooral luisteren. Luisteren naar wat uw wensen zijn, wat u wilt bereiken en wat u belangrijk vindt.

# Ontwerp

Wanneer we alle informatie hebben geïventariseerd gaan we aan de slag. We leveren een realistisch en compleet visueel ontwerp waarin u meteen uw inrichting kunt zien en beleven.

” Passie voor ruimte en vorm “

#uitvoering en nazorg

We gaan na of alles is zoals we besproken hebben of je compleet bent en of er nog wensen voor de toekomst zijn. Over het zittend en staand werken, hoe de meubels en stoelen ingesteld kunnen worden, inclusief werkplekpaspoort.


# voorstel

Alle componenten stoppen we in een helder voorstel waarin advies, materialen, praktische informatie en beleving van de ruimte aan de orde komen.

Bekijk hier de video over sedentair gedrag. Tijdens de Dag van de Ondernemer op 18 […]
Dynamisch werken is het afwisselend werken, wat inhoudt dat men regelmatig het zitten afwisselt met […]
We zien steeds meer een verschuiving in de manier van werken. Waar vroeger iedereen een […]

We beantwoorden alvast graag wat vragen voor u!

Voor welke projecten kan ik bij VWC Kantoor & Project terecht?

Wij zijn er voor MKB bedrijven, overheid en onderwijs waarin we met onze 5-stappen-werkwijze elke project aanpakken. Of het nu gaat om een kantine of een compleet gebouw, wij gaan graag voor u aan de slag. Ook richten wij…

  • Kantoren
  • Vergaderruimtes
  • Flexwerkruimtes
  • Entreeruimtes
  • Loungeruimtes
  • Showrooms
  • Werkplekken in fabrieken of laboratoria
  • Kantines

…in. Het kan ook zijn dat u zelf al een plan heeft gemaakt, of laten maken, en dat u alleen meubelen of vloeren nodig heeft. Het kan zelfs een thuiswerkplek zijn. Geen probleem, wij maken een offerte en na opdracht leveren we overal in Nederland.

Welke onderdelen in de inrichting kunnen jullie leveren?

Wanneer wij met uw project aan de slag gaan dan bepalen we samen met u welke onderdelen nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Wanden en plafonds
  • Elektra en klimaatsystemen
  • Schilder- en sauswerk
  • Vloer- en raambekleding
  • Meubelen en stoelen
  • Accessoires, decoratie en aankleding

Het kan zijn dat niet alle onderdelen nodig zijn of dat u bepaalde onderdelen zelf doet. Wat wij belangrijk vinden is dat we het samen met u afspreken zodat helder is wie wat doet.

Wanneer u daarvoor kiest creëren wij eerst een ontwerp waarin alle onderdelen terug komen zodat u beeld krijgt hoe het project in werkelijkheid kan worden. Bekijk 3D ontwerpen

Hoe lang is VWC Kantoor & Project actief?

Als écht familiebedrijf bestaan we al meer dan 30 jaar. We zijn opgericht in 1992 en 2 jaar daarna namen we een kantoorvakhandel over. Dat is uitgegroeid tot waar we vandaag staan: we leveren in de wijde regio kantoor- en facilitaire artikelen en leveren we projectinrichting aan MKB bedrijven, overheid en onderwijs. Lees meer op de over-ons-pagina.

Leveren jullie ook kantoorartikelen?

Zeker! Wij leveren een volledig kantoorartikelen-assortiment voor elke organisatie. Middels onze webshop kunt u eenvoudig uw kantoorartikelen bestellen. Maar ook in onze winkel in Kampen vindt u een breed assortiment. Lees meer op onze kantoorartikelen pagina.

Toe aan een vrijblijvend adviesgesprek?
Bel direct: 038-7920792

Jisca – interieurspecialist