10x waarom jij voor de iPhone X wil gaan!

Je hebt er lang op gewacht, eindelijk kun je een nieuwe iPhone uitzoeken. Er is meer keuze dan ooit tevoren. Ga je voor de iPhone 8 of voor de nieuwe iPhone X? In deze blog geven wij jou 10 redenen waarom jij voor de iPhone X (bij VWC!) moet kiezen.

1. €100 euro korting bij aanschaf van een nieuwe telefoon

De aanschaf van een nieuwe telefoon is al duur genoeg, daarom geven wij bij het afsluiten van een energiecontract een €100,- kortingsvoucher die jij direct kan gebruiken voor je nieuwe iPhone. Zo ga je en op je energierekening besparen én krijg je een mooie korting op je nieuwe iPhone X.

2. Je koopt de iPhone X bij een Apple Authorized Reseller

VWC Telecombinatie is een van de weinige onafhankelijke Apple Authorised Resellers in Nederland. Dit betekent dat wij je iPhone X met je favoriete netwerkprovider kunnen aanbieden! Ons personeel heeft extra training gehad en kan je daarom helpen met (bijna) al je vragen.

3. Een compleet nieuwe design

Met een glazen achterkant, een bijna randloos scherm én geen homeknop ziet de iPhone X er totaal anders uit. Huidige iPhones hebben al hetzelfde design sinds de iPhone 6 en die kwam in 2014 uit. Het was dus ook wel tijd voor iets nieuws!

4. Het Super Retina Display

De schermtechnologie van de iPhone X is flink verbeterd. Niet alleen zijn de schermranden dunner geworden, er wordt ook een nieuwe schermtechnologie gebruikt, namelijk de OLED-technologie. Deze is al te vinden in de telefoons van Samsung en LG, maar komt nu ook naar de iPhone. Dit zorgt voor mooiere kleuren, diepere zwartwaarden én een hoog contrast. Een behoorlijke verandering dus.

5. Geen homeknop meer

Met het nieuwe scherm verdwijnt ook de homeknop. Zo heeft de telefoon meer ruimte voor het scherm. Dit wordt opgelost door gebaren die je op het scherm kan doen.

6. FaceID

De nieuwe gezichtsherkenning van Apple laat de TouchID verdwijnen. Deze moderne techniek zorgt ervoor dat jij je iPhone vanaf nu met je gezicht kan ontgrendelen, ook in het donker!

7. Beste camera’s ooit op een iPhone

De iPhone X heeft op de achterkant van het toestel twee camera’s net zoals de iPhone 8 Plus. De kwaliteit van deze camera’s zijn nog beter dan die van de iPhone 8 plus. Dit komt door optische beeldstabilisatie op beide camera’s. Zo maak je dus in elke situatie de allerbeste foto’s.

8. Draadloos opladen

De iPhone X heeft een glazen achterkant net zoals de iPhone 8, hiermee kun je het toestel draadloos opladen. Zo ben je klaar voor de (draadloze) toekomst!

9. Een nog betere selfie camera

De selfiecamera van de iPhone X heeft een flinke upgrade gekregen ten opzichte van de iPhone 8 en 8 plus. Je kan namelijk met deze selfiecamera dezelfde portretmodus en portretverlichting gebruiken als met de camera op de achterkant. Zo ben jij zeker van alleen de allermooiste selfies.

10. Ongekende prestaties

De iPhone X heeft een van de allersnelste processors die in moderne telefoons te vinden zijn. Zo vlieg je door de software en voelt alles intuïtief en snel aan. Ook kun je hierdoor optimaal gebruik maken van de nieuwe AR-software. 

iPhone X white & black
Voor-, achter-, en zijkant van de iPhone X
iPhone X horziontaal
VWC Groep