Altijd online en gezond werken met VWC

Onderstaand artikel over fysieke en digitale werkplekken verscheen eerder in de bijlage Business en Arbeidsmarkt van RD Midden Nederland (zaterdag 19 maart 2022)

VWC Groep biedt alles rondom telecom, kantoorartikelen, ict, software, printen & scannen en kantoorinrichting voor bedrijven en onderwijs. Kortom: complete fysieke en digitale werkplekken. „We zeggen weleens: eerst ga je langs de KvK om je in te schrijven en daarna kom je naar ons om aan de slag te kunnen”, vertellen broers en eigenaars Erik en Klaas van Wendel. Het familiebedrijf, dat dit jaar dertig jaar bestaat, heeft in zijn geschiedenis altijd veel waarde gehecht aan klantcontact en maatwerk.

„Wij geloven in langdurige relaties en de juiste oplossingen. Stel ons je vraag of leg je probleem voor en wij kijken naar wat voor jóúw onderneming geschikt is. We zijn merkonafhankelijk en hebben een grote range aan producten en diensten; we kunnen ons niet voorstellen dat we geen passende oplossing vinden.”

Afbeeldingen VWC in RD Business en arbeidsmarkt

Een ander punt waarop VWC Groep zich onderscheidt, is het leveren van een totaalpakket. Erik en Klaas: „Onze klanten zijn steeds weer verbaasd hoe helpend het kan zijn om naar het totaalplaatje te kijken. Een aanvraag voor een losse stoel kan uitmonden in een kabelmanagementadvies, dat weer leidt tot een IT-systeem. Wij weten wat werkt voor de fysieke en digitale werkomgeving.”

Reviews: 5 van 5 sterren

Het lijken grote woorden, maar uit internetreviews blijkt dat klanten echt heel positief zijn. Zo scoort VWC Groep op Google Reviews 5 van de 5 sterren. Op de referentiepagina op de website zijn ervaringen van klanten als Batavia Stad, Stella Fietsen, Breman en Beens Groep te lezen. Vanwege de focus op klant en oplossing is VWC Groep erin geslaagd om in dertig jaar uit te groeien tot familiebedrijf dat in de wijde omtrek actief is.

„Het partnerschap dat wij met onze klanten aangaan, is wat ons anders maakt. We staan naast onze klant om het hem makkelijker te maken. Neem ons mee in je plannen, je wensen, je dromen en wij maken ze waar. Wil je dat jouw webshop nummer één wordt? Wij denken mee in de belastbaarheid van de servers en in digitale veiligheid. Wil je jouw leerlingen wegwijs maken in nieuwe technologieën? Wij geven onze kennis door aan jou, zodat jij jouw leerlingen verder kunt helpen.”

Vacatures

VWC is op zoek naar een Accountmanager ICT (Buitendienst), een Systeembeheerder en een IT Specialist (Binnendienst). Verder is er plek voor parttimers, bbl’ers, bol’ers en stagiairs. Alle vacatures zijn te vinden op de website. Kennis van en affiniteit met de zakelijke werkomgeving is een pré. Daarnaast moeten nieuwe werknemers zich prettig voelen binnen een informeel familiebedrijf en hard willen werken om doelen te halen. VWC biedt onder meer een uitstekend salaris, een goed pensioen, een aantrekkelijk fietsplan, een flexibele werkplekken, korting op alle VWC-producten, een hecht team van jonge collega’s en een werksfeer die je doet vergeten dat je aan het werk bent. Meer lezen over werken bij VWC?

Artikel over VWC in de bijlage Business en arbeidsmarkt van RD

VWC Groep

VWC heeft vestigingen in Kampen (Xperience Center), Genemuiden en Nunspeet. Bekijk ook de website voor meer informatie over producten en dienst of stel direct je vraag per mail via info@vwc.nl.

terug naar overzicht

VWC Groep