Eerst een bakkie koffie

Een bakkie troost, een bakkie pleur of gewoon een kopje koffie. Voor fans van deze populaire drank, maakt het niet zoveel uit hoe je het noemt. Belangrijk is dat de koffie klaar staat, zodra je op je werk bent. Als ultieme start van de dag!

Een kop koffie zorgt voor frisse inspiratie en verdrijft je dip. Op de meeste kantoren schommelt de kwaliteit van de koffie echter ergens tussen ‘drinkbaar’ en ‘nooit meer’. Jammer, want het zwarte goud is voor velen meer dan alleen een kopje koffie.

Verhoging productiviteit werknemers

Niet alleen aan het begin van de dag kan een goede kop koffie wonderen doen om wakker te worden en met frisse moed aan de slag te gaan met alles wat er op de planning staat. Ook in de middaguurtjes is een verse bak koffie een must. En dat is wat koffie doet. Het drinken van koffie vergroot het gevoel van productiviteit. Bijna de helft van de Nederlandse werknemers denkt productiever te zijn onder genot van een kopje koffie.

Positieve sfeer op de werkvloer

Koffie zorgt voor interactie op de werkvloer! Zeg maar zelf, het belangrijkste nieuws hoor je vaak bij het koffieapparaat. Bijna 60% van de medewerkers op kantoor haalt, naast voor zichzelf, ook meteen een kopje voor zijn collega. Dat draagt bij aan de teamspirit en een goede samenwerking! Bovendien heeft koffie een positieve invloed op het humeur van mensen. Dat natuurlijk altijd fijn is op de werkvloer. En koffie kan een goede ijsbreker zijn om het gesprek op gang te brengen!

Lekkere koffie, tevreden medewerkers

De ene koffie is de andere niet. En koffie is verkrijgbaar in steeds meer variaties en kwaliteiten. Ook op kantoor wordt er een steeds groter aanbod aan koffie gepresenteerd. Het juiste koffiezetapparaat speelt hierin een grote rol. En ook hiervan is het hiervan aanbod breed. Verkoopcijfers tonen echter ook aan dat de snelfilterkoffie aan een comeback bezig is. Als de koffie maar vers is, maakt het niet eens veel uit wat je schenkt! Heb je al zin in een bakkie?

coffee-2242213_1920

Bron: Quantore.nl

terug naar overzicht

VWC Groep
×