Het grootste assortiment kantoorartikelen

Bij VWC vindt u het meest complete assortiment van artikelen die in kantooromgevingen gebruikt worden. Van schrijfwaren, kantoormachines en opbergmaterialen tot toiletpapier en Cup-a-Soup. De kantoorartikelen zijn eenvoudig te bestellen in onze b2b webshop, of direct op te halen in onze winkels in Kampen en Genemuiden. Met ons assortiment van maar liefst 21.000 artikelen, hoeft u in ieder geval nooit mis te grijpen

Kantoorartikelen online bestellen

U wilt natuurlijk niet altijd naar één van onze winkels willen rijden voor kantoorartikelen. Daarom maakt VWC het u makkelijk. Bij ons vindt u al die onmisbare artikelen in onze online webshop. Eenvoudig online bestellen, zodat u zich bezig kunt houden met werkzaamheden waar u echt mee bezig wilt wezen.

Om het u nog makkelijker te maken, zijn uw meest bestelde artikelen eenvoudig inzichtbaar. Zo hoeft u nooit te zoeken

Onze eigen bezorgdienst

Bij VWC gaan wij al meer dan 25 jaar voor kwaliteit en service. Daarom worden uw kantoorartikelen zonder verzendkosten binnen 1 tot 3 dagen geleverd door één van onze eigen bezorgers. Daarnaast is het ook mogelijk om uw kantoorartikelen met spoed te laten leveren.

Aanmelden voor de VWC webshop

Bent u nog geen gebruik van de VWC webshop, of bent u überhaupt nog geen klant van VWC? Meldt uw bedrijf dan gratis aan voor onze webshop.

Wij streven er na om u binnen 24 uur van een inlogcode toe te sturen.

VWC Groep
×