Managed Service Provider

Altijd weten waar je aan toe bent en dat voor een vast bedrag per maand. Dat wil toch iedereen?

Bij VWC staan we voor je klaar. Vanaf het moment dat je ons om hulp vraagt en tot na dat je de oplossing (in handen) hebt. Want we vinden het belangrijk dat we als partner naast je blijven staan en eventuele toekomstige issues samen kunnen aanpakken.

Het liefst hebben we natuurlijk dat een product of oplossing die we leveren in één keer goed is en waar je jaren mee kunt werken. In de praktijk zien we dat in 9 van de 10 gevallen een oplossing direct werkt en ook in de lange termijn visie past. Wat als je zeker wilt zijn dat het ook blijft werken? We kunnen niet in de toekomst kijken wat er precies gaat gebeuren. Denk aan wisselingen in techniek, maar ook aan wisselingen in personeel of wensen in jouw eigen bedrijf. Daarom zorgen wij voor een vast bedrag per maand dat wat je ook nodig hebt in de dienstverlening rondom jouw IT, wat er ook opgelost moet worden, we het voor je regelen. Als Managed Service Provider zorgen we voor jou en dat jij kunt blijven werken zoals je dat gewent bent.

Wat houdt het zijn van een Managed Servive Provider in?

In het kort zogen we er voor dat je geen langlopende tickets hebt, snelle service en door gaan tot we er zijn. Tot we beide tevreden zijn met hoe de IT voor jouw organisatie werkt. Daarmee heb je ook IT voor een goede (vaste) prijs en vaste medewerkers van VWC die je te woord staan. Geen zorgen meer over IT dienstverlening, dat is eigenlijk nog het allerbelangrijkste wat we voor je kunnen betekenen.

Want door gebruik te maken van ons als Managed Service Provider zorgen we er ook voor dat we een stap vooruit lopen. VWC monitort jouw IT op afstand, waardoor we de meeste problemen of issues al voor zijn, voordat ze überhaupt plaats hebben kunnen vinden. Dat betekent minder verrassingen en minder zorgen. En ook nog eens maandelijks opzegbaar, waarbij we er eigenlijk van overtuigd zijn dat je nadat je met ons aan de slag bent gegaan niet meer zonder ons wilt 😉

Een altijd passende oplossing

Onze VWC-medewerkeres helpen we verschillende type organisaties en zorgen ook dat onze diensten daarop afgestemd zijn. We voorzien in de behoefte van jouw organisatie en medewerkers. Daarin denken we graag mee in hoe we jouw IT naar de next level kunnen tillen en daarmee jouw bedrijf vooruit helpen.

Daarvoor zetten we maatwerk in en gaan we voor kwaliteit. Dit verhoogt de productiviteit en geeft voorspelbare kosten. Ook zijn we goed bereikbaar en zorgen we ervoor dat je van één telefoonnummer gebruik kunt maken. Zodat je altijd de juiste VWC-er aan de lijn krijgt.

En, wanneer start jij met het Managed Service programma van VWC? Neem direct contact met ons op via …

(contact form)
Doen we gelijk een gratis ICT-check voor je, zonder verplichtingen. Want als we wel voor je aan de slag gaan, dan starten we met het juiste beeld van jullie IT en een frisse blik op het vervolgproces.

VWC Groep
×