Kantoorinrichting

Inrichting die gezond is voor iedereen

Gezonde medewerkers zijn productiever en minder vaak ziek. Steeds meer is duidelijk dat zit/sta-werkplekken daaraan bijdragen. De hele dag op een stoel zitten is niet gezond, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Zitten is het nieuwe roken, klinkt het zelfs. VWC heeft mooie en gezonde zit/sta-plekken voor MKB-bedrijven. Bekijk de mogelijkheden in ons Businesscenter in Kampen.

Wie staat is actiever, zo blijkt uit onderzoek. Analyseer uw eigen patroon maar eens als het geluid van de smartphone klinkt. Dik kans dat u gaat lopen bij een telefoongesprek dat wat langer duurt. Wie staat, communiceert ook beter omdat lichaamstaal beter overkomt. Niet voor niets duren staande vergaderingen veel korter dan vergaderingen aan een tafel. De combinatie van zitten en staan is daarom niet alleen gezonder, maar ook efficiënter.

Veel bedrijven stappen over op zit/sta-werkplekken. En de kosten? Die vallen reuze mee! VWC biedt zit/sta-werkplekken al aan voor € 12,50 per maand! Kom eens langs in ons Experience Center in Kampen. Ervaar het comfort van een moderne werkplek. We praten u bovendien graag bij over alle mogelijkheden en abonnementen.

Maar een afspraak in ons Experience Center en ervaar onze werkplekken

Meer kantoorinrichting van VWC (incl. LookBook)

VWC Groep
×