Ontbijtsessies

Om u een helder inzicht te geven over onze producten en diensten, organiseren wij regelmatig ontbijtsessies. Tijdens deze sessies krijgt u uitgebreide productdemonstraties en is er alle ruimte voor vragen. 

De volgende sessies staan gepland en kunt u zich voor aanmelden. Wij zien u graag!

FM Module werkt bijna kinderlijk eenvoudig. De tijd van inboeken is voorbij, dat regelt FM Module zelf! Intelligente software zet binnenkomende facturen (gescand of per e-mail) automatisch om in verwerkbare informatie. Op zeer eenvoudige wijze accordeert u (of meerdere medewerkers) vervolgens de factuur, waarna deze automatisch in de boekhouding terechtkomt. Uiteraard voorzien van de juiste grootboekrekening en kostenplaats.

Download de flyer

Zeer veel organisaties gebruiken persoonsgegevens en wisselen deze uit. De belangrijkste regels voor de omgang met persoonsgegevens in Nederland zijn vastgelegd in de Wet bescherming persoonsgegevens. Deze wet wordt op 25 mei 2018 met extra kracht bevestigt door een geheel vernieuwde Europese wetgeving, grote sancties en een grote verantwoordingsplicht voor de ondernemer/bestuurder.

Gezien het voor veel bedrijven en organisaties een complex vraagstuk is organiseert VWC meerdere sessies omtrent deze wetgeving.

Download de flyer

Het gemak van altijd en overal met de vaste telefoon, pc, laptop of smartphone via een vast nummer bellen, maar ook via dezelfde communicatieoplossing kunnen mailen, chatten, sms’en en de agenda beheren en delen. Dat maakt Xelion mogelijk. VWC is officieel dealer van Xelion en maakt het u mogelijk om de communicatie binnen uw bedrijf naar een hoger plan te tillen.

Goede communicatiemogelijkheden zijn natuurlijk belangrijk. Maar heeft u er ook aan gedacht dat in verband met de nieuwe GDPR/AVG wetgeving het voor alle organisaties verplicht is om mobiele apparaten op een juiste manier te beheren en beveiligen? Hiervoor is Mobile Device Management dé oplossing.

Download de flyer

Apparaten die met elkaar communiceren via internet. Dat is in het kort ‘Internet Of Things’. Slimme oplossingen die allerlei taken in uw bedrijf kunnen oplossen.

 

Download de flyer

De moderne werknemer zit niet de hele dag aan zijn bureau. Hij werkt ook op vergader-, lounge- en concentratiewerkplekken. En vermoedelijk is hij een of meerdere dagen in de week vanuit huis of ‘onderweg’ voor het bedrijf aan de slag. VWC maakt dit ‘nieuwe werken’ mogelijk. Met slimme apparatuur en innovatieve oplossingen. Ondernemers verdienen de investeringen snel terug!

Download de flyer

Alle sessies vinden plaats om 08.30 uur in onze vestiging in Kampen (Zambonistraat 9a, Kampen).
U ontvangt een bevestiging op het opgegeven e-mailadres.

VWC Groep