Quantore

Oneindig assortiment en superservice

VWC is aandeelhouder van Quantore. Dat is de groothandel van alle artikelen die in kantoren nodig zijn. Van een set pennen tot bureaustoelen. Een select netwerk aan winkels is aangesloten bij deze grootste inkooporganisatie van de Benelux.

Het aanbod van Quantore is indrukwekkend. Naast duizenden standaardartikelen leveren wij ook bijzondere producten en diensten. VWC in Genemuiden en Kampen heeft bijvoorbeeld een graveerservice. Snel en betaalbaar leveren wij de materialen voorzien van uw logo, slogan of ander beeldmerk.

VWC is ook het adres voor stempelservice. De vraag hiernaar blijft groot. Ook op dit traditionele product zetten wij snel uw logo of beeldmerk. Handig tijdens evenementen, sportwedstrijden of andere activiteiten. Als het moet, kunnen wij deze producten heel snel leveren.

Op zoek naar een origineel of zakelijk relatiegeschenk? Ook daarvoor kunt u bij VWC terecht. Wij voorzien relatiegeschenken geheel volgens uw huisstijl van een logo. Of het nou om een pen, usb-stick of een groter product gaat. Wij graveren reclamematerialen, bedrijfsartikelen en veel andere materialen. VWC levert snel en tegen een verrassend scherpe prijs.

Bekijk Quantore assortiment in onze webshop

VWC Groep
×