Breman Harderwijk

Alexander Snijder, directeur Breman Harderwijk, heeft samengewerkt met VWC Groep voor het meubilair en de afwerking. “VWC is een voorkeursleverancier van Breman. Voor onze nieuwe kantoorinrichting heb ik daarom contact gezocht met Sylvia. In de herinrichting van ons kantoor waren een aantal dingen belangrijk, waaronder het feit dat we een partij zochten die het totaalpakket kon leveren. Uiteraard met een goede prijskwaliteit verhouding.

Wat mij het meest positief heeft verrast is de begeleiding. Deze begint al na het uitspreken van de eerste wensen. Vanuit de adviseurs Kantoorinrichting ontvingen wij tekeningen met het herontwerp van het kantoor, wat voldeed aan onze wensen. Mooi om te zien hoe dat je al van te voren een beeld kunt krijgen van het mogelijke eindresultaat. En super dat wat we voor ogen hadden, ook resulteerde in een top eindresultaat.

VWC geeft goed advies en heeft een snelle levering. Het contact met de adviseurs is zeer goed en ze staan voor je klaar. Ik zal beslist nog een keer een aankoop bij VWC doen en raadt mijn zusterbedrijven ze zeker aan.”

VWC Groep
×