Eszet Harderwijk

Monique van Ree, operationeel directeur bij Eszet Handelsgroep in Harderwijk, heeft VWC ingeschakeld voor de vernieuwing van het kantoormeubilair. “Ik kende VWC Groep al een tijdje via mijn dochter. In eerste instantie hebben wij af en toe een GSM aangeschaft en toen de behoefte aan nieuw kantoormeubilair ontstond was de weg naar VWC snel gevonden.

Monique van Ree, operationeel directeur Eszet Harderwijk

Ons meubilair was goed, maar was minder gericht op het welzijn van onze medewerkers. De vraag naar hoog/laag bureaus nam toe en in 2021 hebben wij de stap genomen om te gaan vernieuwen. Toen wij gingen rondkijken naar een partner voor ons nieuwe meubilair, hebben we de aanvraag bij VWC gelegd.

Onze keuze is gevallen op VWC vanwege de relatie die er al is en de kwaliteit-prijs verhouding. We werden verrast met mooie tekeningen, vernieuwende ideeën en goede reacties. Zelfs kantoorfietsen en een voetbalspel zijn aangeschaft via VWC om onze mensen in beweging te houden. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en we staan zeker open voor nieuwe aankopen.

Wij hebben weer een hele frisse uitstraling op kantoor en ook het ontvangstgedeelte voor de gasten hebben wij vernieuwd. Op dit moment loopt er nog een advies voor een nieuwe bureaustoel voor een collega.

Of we VWC aanraden? Jazeker! Iedereen die meubilair of een nieuwe inrichting nodig heeft, raden we aan om advies in te winnen bij VWC.”

VWC Groep