GJ Floors (web)

GJ Floors is een online leverancier van kunstgras en tapijt.  Zowel particuliere als zakelijke klanten weten de webshop van GJ Floors te vinden. Het bedrijf lééft van haar online handel. Dat maakt een goede bereikbaarheid en slimme online strategie onmisbaar…

Een succesvolle webshop begint volgens Gert Visscher met de juiste
strategie. “Daarvoor hebben we een eigen marketeer in dienst én schakelen we diverse externe specialisten in. Zo zijn er een aantal partijen die zich bezighouden met SEO, SEA en conversieoptimalisatie. VWC verzorgt voor ons de websiterealisatie en het onderhoud.” 

Dat onderhoud is volgens Gert van groot belang. “Een tijdje geleden waren er een aantal sites die pogingen deden om onze site uit de lucht te krijgen. In zo’n geval ben je blij dat er goede reservekopieën aanwezig zijn. VWC zorgt er namelijk voor dat er elke nacht een back-up wordt gemaakt van de afgelopen dag. Als er dan iets misgaat, kun je de schade enigszins beperken”, legt hij uit. 

Gert werkt bewust samen met een kleinere partij zoals VWC: “Natuurlijk heeft een grote partij ook zo zijn voordelen”, verklaart hij. “Er zitten veel mensen op zo’n afdeling, waardoor ze problemen vaak sneller kunnen identificeren. Het nadeel is echter dat het vaak lang duurt voordat je contact hebt en je mist de persoonlijke klik.” De keuze voor VWC heeft volgens Gert ook te maken met gunning. “Ik ken Jan van Wendel goed en heb altijd op een prettige manier zaken met hem gedaan, die handel gun ik zijn zoons ook. Als het op een paar euro aankomt zal ik niet zomaar overstappen naar een ander.”

VWC Groep