Uco Kampen (ict & internet)

UCO in Kampen verzamelt frituurvet en zet dit om in biodiesel. Het gebruikte frituurvet komt overal ter wereld vandaan en de productie bij UCO gaat 24/7 door. Continue bereikbaarheid is voor hen van groot belang. Daarom kozen ze voor een all-in ICT-beheer abonnement. Zo hebben ze nergens meer omkijken naar….

Ron Voorhorst, het aanspreekpunt voor alle ICT-zaken binnen UCO, ervaart grote voordelen van het abonnement. “Het is nu mogelijk om continu onze systemen te monitoren en proactief te handelen bij mogelijke problemen. De kans op downtime is daardoor nihil. En als we zelf tegen iets aanlopen, kan VWC eenvoudig inloggen en meekijken.” 

De enige drempel voor een ICT-beheer abonnement is volgens Ron het kostenplaatje. “Het is niet de goedkoopste oplossing, maar wij betalen liever iets meer in de wetenschap dat het goed geregeld is. Wij willen ons vooral kunnen bezighouden met de dingen waar wij goed in zijn en ons geen zorgen hoeven maken over zaken waar we zelf te weinig verstand van hebben.” 

Volgens Ron heeft het monitoringsysteem zichzelf de afgelopen periode al ruimschoots bewezen. “VWC is hier elk kwartaal aanwezig voor een standaard contactmoment. Verder hebben we ze nog niet over de vloer gehad. Hoe minder fysiek contact we hebben, hoe beter het is. Dat is een teken dat de monitoring goed werkt.”

VWC Groep