SSL beveiliging

SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer wat betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden. Een SSL certificaat is een must voor uw website of webshop.

Bezoekers van een website of webshop met een SSL beveiliging zien dat aan een groen slotje of bedrijfsnaam in hun browser.

Een veilige website voor u en uw klanten

Bezoekers moeten veilig uw bedrijf of kantoor kunnen betreden. U doet ongetwijfeld iets aan gevaarlijke trappen of drempels. Logisch allemaal. VWC zorgt dat bezoekers met hetzelfde vertrouwde gevoel uw website gebruiken en informatie downloden. Dat doen we met zogenoemde SSL-certificaten.

SSL-certificaten brengen een veilige verbinding tussen uw website en bezoekers tot stand. Ze zijn vooral van groot belang voor websites waarop klanten met een eigen account kunnen inloggen. Bij steeds meer bedrijven en organisaties is dit het geval. Ook bij creditcardtransacties (denk aan iDeal) en andere vormen van gegevensoverdracht is het cruciaal dat de veiligheid gegarandeerd is. Voor zowel de aanbieder als de klant.

VWC adviseert u graag over deze veiligheid. Wellicht is het ‘groene slotje’ een interessante optie voor u. Voor bezoekers een garantie dat ze absoluut veilig uw website kunnen gebruiken.

Meer weten? Bel 1 van onze specialisten

VWC Groep
×