Webhosting

Webhosting is een dienst die bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Dit zegt Wikipedia over webhosting.

Wij faciliteren webhosting voor bedrijven vanuit een datacenter dat veilig, betrouwbaar en snel is.

U gebruikt wat u nodig heeft…

Betalen voor wat u gebruikt en geen cent meer! Dat is de gouden regel waarop VWC hosting diensten aanbiedt. VPS maakt dat mogelijk: een uitkomst voor bijvoorbeeld webshops met producten die in een bepaald seizoen populair zijn. Buiten die periode betaalt de eigenaar minder hosting!

Weten waar de klok hangt….die uitdrukking gaat een beetje op voor hosting. Het woord wordt vaak in de mond genomen, zonder dat duidelijk is wat het betekent. Hosting is een dienst die ruimte biedt voor het opslaan van informatie, illustraties en andere inhoud van websites. Ook zorgt de hoster voor snelheid en veiligheid. Al die informatie wordt opgeslagen in een datacenter.

VWC verzorgt al deze diensten en zorgt dat die perfect op maat van een ondernemer zijn gesneden. We gaan daarbij uit van het principe ‘klein beginnen, groot eindigen’. Een beginnende website heeft immers nog weinig ruimte nodig. Groter groeien kan altijd nog. Onze tarieven zijn daarop afgestemd.

VWC verzorgt ook de back-up. Als er op wat voor manier iets misgaat, garanderen wij dat u informatie veilig is!

Neem contact op voor het webhosting pakket dat bij u past

VWC Groep
×