Zit/sta werkplek

De gezonde combinatie van zitten en staan

Zitten is het nieuwe roken, wordt er wel eens gezegd. De hele dag op een stoel zitten is niet gezond en toch doen veel mensen op het werk dat. Langzamerhand stappen we af van dat idee: de zit/sta-werkplek is sterk in opkomst. Ook voor ZZP’ers is dat een mooie en gezonde oplossing. Bekijk de mogelijkheden maar eens in ons Businesscenter in Kampen.

Wie staat is actiever, zo blijkt uit onderzoek. Kijk maar naar je eigen gedrag: dik kans dat je gaat lopen als je een lang telefoongesprek voert. Staand kun je bovendien meer gebruikmaken van lichaamstaal. Niet voor niets duren staande vergaderingen veel korter dan vergaderingen aan een tafel. De combinatie van zitten en staan is daarom niet alleen gezonder, maar ook efficiënter.

Veel bedrijven stappen over op zit/sta-werkplekken. Ook ZZP’ers zien de voordelen. Zie je op tegen de kosten? Niet nodig: VWC biedt zit/sta-werkplekken namelijk al aan voor € 12,50 per maand! Kom eens langs in ons Experience Center in Kampen. Daar ervaar je het comfort van een moderne werkplek. We praten je bovendien graag bij over alle mogelijkheden en abonnementen.

Vraag een offerte aan of maak een afspraak

VWC Groep