WORD JIJ OOK EEN VWC’er?

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je werk? Wij leveren en onderhouden digitale en fysieke werkplekken voor bedrijfsleven en onderwijs. Al meer dan 30 jaar lang. Wij zoeken (young) professionals om mooie projecten bij onze klanten op te leveren.

Jisca werkt in de zithoek bij VWC Kampen

Direct door naar vacatures of nieuwsgierig naar VWC? Scroll naar onderen om jouw toekomstige collega’s te ontmoeten en meer.

Wij zijn een echt
familiebedrijf

Familiebedrijven zijn de motor van de Nederlandse economie. Een familiebedrijf heeft mooie eigenschappen zoals betrouwbaar, stabiel en lange termijn.

 

Bij VWC hechten we waarde aan het feit dat we een familiebedrijf zijn. Het woord familie associëren we met warmte, samen werken en informeel. Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Altijd leveren van oplossingen door middel van producten en diensten rondom de werkplek. Altijd klaarstaan om onze klanten te helpen. Het zit in ons DNA.

In 2022 vieren we ons 30 jarig bestaan. We zijn uitgegroeid tot een familiebedrijf die in de wijde omtrek actief is. Met onze mensen zijn we de partner voor bedrijven en onderwijs die digitale en fysieke werkplekken levert aan de werkende en lerende mens.

We ontwikkelen onze dienstverlening met nieuwe technologieën en focussen ons op het proactief ondersteunen van de werkplek zodat onze klanten kunnen blijven groeien.

We investeren in onze medewerkers door ze een fijne werkplek te geven en onze mensen de juiste kennis mee te geven. Daarnaast zullen we met onze fysieke vestigingen altijd een plek bieden voor inspiratie en advies.

Erik & Klaas van Wendel

Directeur // Eigenaar

Klaas van Wendel

Sinds 2016 mag ik samen met mijn broer Erik als tweede generatie leiding geven aan ons familiebedrijf. We vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers zich op hun plek voelen. We spreken veel met onze mensen en proberen betrokken te zijn met hun wel en wee. 

Ontmoet toekomstige collega’s

CHECK ONZE VACATURES

vwc-carpetline-002

Accountmanager ICT

Buitendienst

Deze baan is niet voor iedereen weggelegd. Deze baan is voor degene die net zoveel aandacht geeft aan onze klanten, als een autoliefhebber aan zijn auto’s. Geordend, netjes en passievol, jij weet wat onze klanten nodig hebben.

Systeembeheerder ICT

Buitendienst

 

Continu weer verbeteren en ervoor zorgen dat alles goed geregeld is. Communicatie is belangrijk omdat jij bij klanten op locatie bent en samenwerkt aan projecten met collega’s. Weten wat er speelt, de juiste vragen stellen, zodat jij weet wat werkt!

ICT beheer met de benen op het bureau. Dat is waar we naar toe willen! Wij zorgen voor een goed draaiende omgeving voor onze klant, zodat die zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Wil jij aan dit ultieme doel meewerken?

 

patchkast 1500x600
Marilyn helpt een klant in de winkel

Vacatures

Waar ga jij voor?

Wij staan altijd open voor nieuwe collega’s. Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar een Accountmanager ICT (buitendienst), Systeembeheerder en een IT Specialist (Binnendienst). Verder hebben we plek voor parttimers, BBL’ers/BOL’ers en meewerkstagiairs.

 

Of stuur een open sollicitatie als de juiste baan voor jou er niet tussen staat!

En verder nog meer

Naast dat wij onze klanten helpen, vinden wij het ook belangrijk dat er goed wordt gezorgd voor onze VWC’ers. Dat doen we door een open sfeer en cultuur te handhaven, het hebben van een vrijdagmiddagborrel en uiteraard de dartpartijen in de pauzes. Verder hebben wij voor iedere nieuwe medewerker een on-boardingstraject en kun je direct meedoen aan het fietsplan en regelmatig uitjes en etentjes met de PV.

 

Meer weten over VWC Groep?

Bekijk ook de video waarin Dennis vertelt over VWC of lees meer op de Over VWC-pagina. Hopelijk zien we je snel!

VWC Groep
×