Toe aan een carriére bij VWC?

VWC Groep is een groeiend familiebedrijf. Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Nu en in de toekomst zijn mensen met de juiste kennis en verantwoording van levensbelang in ons bedrijf.

Wij zijn een echt familiebedrijf

Familiebedrijven zijn de motor van de Nederlandse economie. Een familiebedrijf heeft mooie eigenschappen zoals betrouwbaar, stabiel en lange termijn.

Bij VWC hechten we waarde aan het feit dat we een familiebedrijf zijn. Het woord familie associëren we met warmte, samen werken en informeel. Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Altijd leveren van oplossingen door middel van producten en diensten rondom de werkplek. Altijd klaarstaan om onze klanten te helpen. Het zit in ons DNA.

In 2022 vierden we ons 30 jarig bestaan. We zijn uitgegroeid tot een familiebedrijf die in de wijde omtrek actief is. Met onze mensen zijn we de partner voor bedrijven en onderwijs die digitale en fysieke werkplekken levert aan de werkende en lerende mens.

We ontwikkelen onze dienstverlening met nieuwe technologieën en focussen ons op het proactief ondersteunen van de werkplek zodat onze klanten kunnen blijven groeien.

We investeren in onze medewerkers door ze een fijne werkplek te geven en onze mensen de juiste kennis mee te geven. Daarnaast zullen we met onze fysieke vestigingen altijd een plek bieden voor inspiratie en advies.

Klaas van wendel

Sinds 2016 mag ik samen met mijn broer Erik als tweede generatie leiding geven aan ons familiebedrijf. We vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers zich op hun plek voelen. We spreken veel met onze mensen en proberen betrokken te zijn met hun wel en wee.

Erik en Klaas van Wendel

Ontmoet toekomstige collega’s

Cees Westendorp

Verkoop binnendienst

2015 begonnen als verkoper binnendienst in de winkel in Kampen van VWC. Vanaf het begin voelt het goed in dit familiebedrijf. In mijn functie ervaar ik veel vrijheid en ook kan ik mij nog steeds ontwikkelen. Ik zorg ervoor dat we altijd het juiste assortiment computers, mobiele telefoons en printers hebben staan. Sinds een aantal jaar doe ik daar ook de inkoop van. Daarnaast zorg ik er natuurlijk voor dat onze klanten goed geadviseerd worden.

In de pauzes zitten we vaak met veel collega’s bij elkaar, we spelen een potje darts of maken een wandeling, de sfeer is altijd goed, ondanks verschillende achtergronden respecteren en waarderen we elkaar en dat vind ik erg prettig.

Marleen Sindram

Marketing en communicatie

Sinds 2019 ben ik werkzaam als Marketeer bij VWC. Of zoals de Gaellemunigers zeggen, bij Van Wendel. Tijdens mijn sollicitatiegesprekken voelde ik me al heel welkom en dat was ook zo op mijn eerste dag. Een van de teamleiders hielp me met opstartten, gaf een rondleiding en stelde me voor aan mijn nieuwe collega’s. Ook werd ik uitgedaagd voor een potje darten, maar ik hield en hou het nog steeds bij aanmoedigen.

Bij VWC werk ik graag, er is ook veel te regelen in combinatie met mijn gezin. Mijn uren zijn in overleg en ik ervaar veel vertrouwen en krijg veel vrijheid in mijn werk.

Ben jij ook op zoek naar een fijne plek? Solliciteer dan direct en wie weet zien we elkaar snel.

Onze mensen, teamwork

Onze mensen zijn de kracht van onze organisatie. Een hechte samenwerking met en tussen onze mensen zijn belangrijke waarden.

Elke dag werken we samen aan een topresulaat. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Kijk eens naar onze vacatures!

Maatschappelijk betrokken

Vanuit onze familiewaarden ondersteunen we diverse projecten. We informeren graag meer over deze projecten.